Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Que ningú es quedi fora de joc




La formació: clau per evitar la pobresa


En començar a treballar aquesta nota sobre la nova marató que posa en marxa TV3 per la pobresa he trobat aquest capítol del programa "Latituds"emès el passat diumenge, que crec val la pena mirar per no oblidar que aquesta realitat és d'avui i del nostre vëinat.

Una nova pobresa afecta ciutadans que fins fa poc tenien condicions per viure bé: pérdua de feina i impossibilitat d'aconseguir-ne una altra, subsidis esgotats... Situacions que poden dur moltes persones a l'exclusió social.

 

 

Nova pobresa





En aquest moment s'està treballant  per preparar la Marató del proper 27 de Maig. Qui estigui interessat pot visitar el bloc de la Marató per la pobresa, on trobareu tota la informació sobre cóm preparen aquest projecte solidari i podreu participar amb els vostres comentaris, experiències i idees.


 
A Catalunya, un de cada quatre nens viu en la pobresa

 

I per passar tanta amargor res millor que gaudir d'unes de les xocolates que la Federació Catalana de Pastisseria  està fent en col·laboració amb la Marató per la pobresa, al preu d'un euro. La quantitat que es recapti anirà a parar al marcador de la Marató per la pobresa.

 


Si teniu una botiga d'alimentació i també voleu participar de l'acció, podeu fer la vostra comanda al web de la Federació Catalana de Pastisseria.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols fer aportacions i comentaris, pots incorporar-los en aquest espai i en breu els veuras penjat. Gràcies per compartir les vostres opinions