Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Qui sòcEm dic Cristina Pérez i vaig començar la meva  experiència professional dins d'una empresa de construcció a finals del 89, de seguida vaig descobrir la necessitat de reprendre els estudis i especialitzar-me a l'àmbit de les relacions laborals si volia aconseguir millorar la qualitat de la meva feina.
Vaig continuar la meva formació, però aquest cop amb el grau que dona l'experiència prèvia i amb l'esforç que suposa compaginar les dues ocupacions ( estudiar i treballar.)
La meva inquietud cap a l'àrea de la formació em va decidir ampliar el camp i  fer els estudis del CAP a l'últim any de la diplomatura. Tot i que no vaig començar a fer-ho fins a finals de l'any 1998, com a Tècnica en Formació i Inserció a l'Ajuntament de Sallent.

El meu tarannà, de voler millorar les meves competències a l’àmbit on estava realitzant el meu treball, m’ha portat a desenvolupar una formació complementària  que avarca més de 30 cursos d’especialitzacions en la Gestió de projectes i equips, Habilitats Socials, Ocupació i Gènere, juntament amb  un Màster en Gestió i Administració de Personal per la Universitat de Barcelona i l'Escola d'Administració d'Empreses, un altre  Màster en Igualtat a l'àmbit Públic i Privat per la Universitat Jaume I, així com dos Postgraus en matèria de  Seguretat Social per la UPC i d'Emprenedoria  per l’IDEC.

La meva experiència professional ha estat a l'àmbit de les relacions laborals, l’educació social, la igualtat i la promoció econòmica al Baix Llobregat, el Barcelonès, el Bagès i el Vallès Occidental. He desenvolupat la meva professió com a Tècnica de Recursos Humans i Administració de Personal per empreses de l'àmbit de l'hosteleria, de construcció i de serveis. I d’Educadora Social,  Tècnica d'Orientació, Ocupació i Inserció a l'àmbit públic i empreses del tercer sector. He participat com a membre del grup de treball d'ocupació en ECAS i en la xarxa TET del meu municipi.

Al llarg d'aquests últims 10 anys he anant incorporant el treball d'igualtat a la formació ocupacional, així com l'atenció als joves en risc d'exclusió i dones víctimes de violència de gènere.

Sóc una persona que l'interessa molt la equitat i que considera l'educació emocional clau en l'adquisició d'hàbits laborals.

Avui, conscient del nou mòn que se'ns obre amb les noves tecnologies i amb les xarxes socials he decidit inciar aquest camí, i començar amb aquest bloc. Tot i que actuament, treballo com educadora social al Centre Diari Sant Josep de Sant Vicenç dels Horts,  faig un treball de voluntariat a la biblioteca del CEIP Sant Martí, i  participo en un grup de discussió i  treball: Art, Educació i Eines contra el fracàs escolar, juntament amb la Rat Rotllan i en Joan Manel Salichs.

Aquest nou projecte de crear un bloc i cercar recursos i reflexionar en webs 2.0, va nèixer després d'un curs de formació a través de la UOC,  amb l'objectiu no tan sols de millorar la meva situació laboral,  sinò com a eina  de millora d'altres persones a les que podré motivar a fer-les anar i on trobar recursos per la seva formació i ocupació.Ver el perfil de Cristina Pérez Ramírez en LinkedIn

6 comentaris:

 1. Enhorabona per tan explendida i admirable presentació.

  ResponElimina
 2. Enhorabona per una tasca tan complerta, creativa i eficient. Una forta abraçada!!!
  Francesc i Montse

  ResponElimina
 3. Mª José Segurado Panero ha dit...
  Hola Cristina, una vegada més agraïr-te i felicitar-te per tota la feina que estas fent al blog i compartin amb nosaltres. Com t'he comentat alguna vegada m'he identifico molt amb els temes dels quals escrius, sóc una enamorada de les imatges que trobes perquè en si mateixes donen molta força a tot allò que publiques i amb la sensibilitat que ho fas. Tan de bo, et continuin donant molts més reconeixements jo el que fas sense dubte es recomenar el teu blog per gaudir de un bon moment.

  Salutacions

  Mjose Segurado

  14 de maig de 2013 21.47

  ResponElimina
 4. hola cristina, necessito que et posis en contacte amb mi. Em dic Laura, i t'escric per fer-te una proposta de publicitat. Em pots donar el teu correu electrònic i en parlem? No és visible en aquest web... És important. Gràcies!

  ResponElimina
 5. Hola Laura, gracias por tu interés.

  Mi correo es anemapamsambcristinaperez@gmail.com

  ResponElimina
 6. Hola, sóc la Laura Iglesias de la Xarxa de dones Girona. Voldria demanar-te si podem fer publicitat del teu blog en una classe a la UDG sobre Ciutadania amb perspectiva de gènere. Voldria demanar-te també si podríem accedir a tot el teu material sobre aquest tema que ara mateix no podem obrir. Moltes gràcies.
  laura@sindicat.net

  ResponElimina

Si vols fer aportacions i comentaris, pots incorporar-los en aquest espai i en breu els veuras penjat. Gràcies per compartir les vostres opinions