Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Els 10 consells per ser feliç a la feina

Avui mirava el video que la Motse Salvado del grup d'orientadors recomenava al linkedin i no he pogut estar-me de compartir-lo amb tots i totes vosaltres.

Wanted és una empresa de recursos humans especialitzada en selecció de comandaments intermedis i llocs de treball d'alt nivell.

Aquesta companyia és una mica diferent a les altres. En aquest sector s'acostuma a utilitzar un llenguatge de negocis i, de vegades, fred i grandiloqüent. Wanted pensa que els recursos humans han de ser recursos, però també humans.
En base a aquestes idees, ens proposen  deu consells per ser més feliç a la feina: alguns d'ells per reduir l'ansietat i d'altres per evitar els mals sentiments, per ser millor.


Són 10 consells i els han fet com si fossin galetes, per fer més dolça la feina i la vida.


Ara, han fet aquest video i aquí us el deixoEls 10 consells per ser feliç a la feina:

1. L'energia negativa? No gràcies! / No volem  els mals sentiments!2. Celebra els teus èxits! / T'ho mereixes!3. Tingueu sempre la fruita a prop teu4. Fer un món millor amb el teu treball / i fer que els altres siguin feliços!5. Pregunti a Loli pel seu fill / serà un gran regal.6. Oblideu-vos dels lligams! / No té res a ofegar!7. Redecora el teu escriptori / abans i després8. Estigues lluny de les xafarderies / mare de déu! increïble!9. Dibuixa gargots mentre  estas al telèfon


10.Inspira, expira, parla ... / El sol sempre aixeca el cap

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols fer aportacions i comentaris, pots incorporar-los en aquest espai i en breu els veuras penjat. Gràcies per compartir les vostres opinions