Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Campanya per becar colònies, casals i esplai d’infants sense recursos





Amb l’objectiu de poder garantir que tots els infants tinguin l’oportunitat de poder anar de colònies i casals aquest estiu, especialment els que estan en situació de pobresa,  la Fundació Pere Tarrés ha començat la  la campanya solidària “Cap infant sense colònies”, destinada a aconseguir beques  i fer sensibilització en la societat de la importància que té l’educació en el lleure per al desenvolupament dels infants. 


A Catalunya, un de cada quatre infants viu en situació de pobresa.


Per als infants en situació de pobresa, anar a les colònies o a un casal a l’estiu no és un luxe, és una necessitat per al seu creixement. La Fundació Pere Tarrés vol fer possible que tots els infants tinguin aquesta oportunitat, malgrat la crisi econòmica.




La campanya Cap infant sense colòniesgaranteix el dret que qualsevol infant té al lleure, independentment de la situació econòmica de la seva família.


Actualment a Catalunya, el 25% dels infants i joves menors de 16 anys viu sota el llindar de la pobresa. Són les darreres víctimes de la situació de crisi actual, estant abocats a una situació d’exclusió social.








Per fer-hi front, cal treballar en favor de la prevenció, la protecció, la promoció i l’autonomiad’aquests infants i joves. Una manera és a través de l’educació en el lleure. Es presenta com una via d’inclusió social que afavoreix el seu creixement i desenvolupament individual. De fet, l’educació en el lleure és un dels drets recollits a la Declaració dels Drets de l’Infant.



Avui us demano la vostra col.laboració, més enllà de poder fer un donatiu, també podeu participar simplement fent difusió d’aquesta campanya entre els vostres coneguts, reenviant el mail de la campanya, compartint el vídeo o fent difusió a les vostres xarxes socials.  La frase resum seria: http://www.peretarres.org/donatiusestiu #ajudalscreixer vía@Fundperetarres



Centre Diari Sant Josep



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols fer aportacions i comentaris, pots incorporar-los en aquest espai i en breu els veuras penjat. Gràcies per compartir les vostres opinions