Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

V EDICIÓ DE L' ESCOLA VIRTUAL D' IGUALTAT



Us informo que s'ha tornat a possar en marxa la cinquena edició dels cursos que realitza l'Instituto de la Mujer a través de la seva Escola Virtual, amb places limitades. La formació és gratuïta, ja que està cofinançada pel FSE.



Amb aquesta iniciativa, l'Instituto de la Mujer aposta per acostar una formació que contribueixi a sumar el canvi individual al col·lectiu, per avançar cap a una societat en igualtat.



S'ofereix una formació on-line en matèria d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes, amb una metodologia àgil i flexible, dirigida a totes les persones interessades i amb diferents nivells d'especialització.


La formació està dirigida a homes i dones del territori nacional, amb interès en rebre formació en matèria d'Igualtat d'Oportunitats. No s'exigeix ​​cap altre requisit.


La formació consta de dos nivells:



Curs de nivell bàsic adreçat a persones interessades en matèria d'igualtat. Curs "Sensibilització en Igualtat d'Oportunitats". La seva durada és de 30 hores.


Cursos de nivell avançat dirigits a persones vinculades a:
  • Gestió i orientació per a l'Ocupació. Curs "Igualtat d'oportunitats: aplicació pràctica en l'àmbit d'ocupació". La seva durada és de 65 hores
  • Serveis Socials. Curs "Igualtat d'oportunitats: aplicació pràctica en Serveis Socials". La seva durada és de 65 hores.
  • Organitzacions Empresarials. Curs "Igualtat d'oportunitats: aplicació pràctica a l'empresa i els RR.HH.". La seva durada és de 65 hores
  • Operadors Jurídics.  Curs "Igualtat d'oportunitats: aplicació pràctica en l'àmbit jurídic". La seva durada és de 65 hores
Per poder inscriure en els cursos de nivell avançat s'haurà de realitzar una prova tipus test sobre coneixements bàsics en matèria d'Igualtat.




 

Els objectius de l'Escola Virtual d'Igualtat són:



Sensibilitzar homes i dones en el valor de la Igualtat com a eix per al desenvolupament social.


Promoure que l'ocupació sigui un àmbit on dones i homes es desenvolupin professionalment en les mateixes condicions de capacitat i oportunitat.


Donar suport a les potencialitats de les dones i l'atenció a les seves necessitats socials, per al seu ple desenvolupament en igualtat.


Dotar d'eines a les organitzacions empresarials per fomentar la igualtat d'oportunitats entre dones i homes i l'equilibri entre la vida personal, familiar i professional de tota la seva plantilla.



 

Inscripció


La formació començarà a partir de la primera quinzena de març de 2013 i tots els cursos estaran disponibles fins el 30 d'octubre de 2013.

La formació és individualitzada, per a cada participant el curs comença quan realitza la inscripció i disposa, des d'aquest moment, de 8 setmanes per realitzar el curs.


Durant aquest període, cada participant només podrà realitzar un curs, amb l'objectiu de donar cobertura a l'àmplia demanda que es ve succeint en les diferents edicions. Per a la inscripció en el curs bàsic has d'omplir el formulari.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols fer aportacions i comentaris, pots incorporar-los en aquest espai i en breu els veuras penjat. Gràcies per compartir les vostres opinions