Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Un gra de sorra al somni dels més febles









Benvolguts/des,



Després de molts mesos de treball, ens plau fer-vos arribar el vídeo divulgatiu que hem elaborat amb la finalitat d’aconseguir fons per continuar finançant la recerca que duem a terme per a la millora cognitiva de les persones amb la Síndrome de Down i altres malalties genètiques que causen discapacitat intel·lectual.


Demanem que ens ajudeu a difondre’l d’entre tots els canals de què disposem actualment: mails, facebook, twitter, whatsapp....etc. enviant al vostre entorn el següent enllaç web per tal que arribi al màxim de gent possible i així puguem ajudar a la incentivació de fons altruistes i donacions particulars a la recerca, enviant un SMS amb la paraula DOWN al 27565 (disponible per Movistar, Orange i Vodafone). Aquest és l’enllaç de la web on es pot veure el vídeo:


 


Des d’ara, per la nostra banda iniciem un seguit d’accions per tal de fer visible el projecte en les xarxes socials, associacions i premsa, entre d’altres.

Us volem agrair a tots la vostra participació a l’estudi i fer una menció a Marta, Jordi i Eugenia (i famílies) per la seva col·laboració durant el procés de gravació del vídeo. 




 


A la nostra societat hi ha més de 40.000 persones amb discapacitat intel·lectual d'origen genètic (30.000 amb Síndrome de Down, 10.000 amb Síndrome de X Fràgil i 2.500 amb Síndrome de Williams Beuren) però en l'actualitat no existeixen tractaments farmacològics eficaços per millorar aquesta discapacitat.

Des del Grup de Recerca Clínica en Farmacologia Humana i Neurociències de l'IMIM, conjuntament amb el Centre de Regulació Genòmica (CRG), estan duent a terme diversos estudis clínics que  poden contribuir decisivament a millorar la qualitat de vida d'aquestes persones. No obstant això, per a la seva realització, només compten amb l'ajuda de donacions d'algunes fundacions privades i de fons públics de recerca que cobreixen parcialment les despeses. La teva col·laboració, per petita que sigui, pot ser essencial per poder seguir investigant en aquests projectes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols fer aportacions i comentaris, pots incorporar-los en aquest espai i en breu els veuras penjat. Gràcies per compartir les vostres opinions