Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Una dona / One Woman



Cantants i Músics reconeguts procedents de tot el món, des de la Xina, a Costa Rica, des de Mali a Malàisia, dones i homes, han fet un projecte de divulgació en favor de la solidaritat: "One Woman", una sola dona.

La cançó, presentada el Dia Internacional de la Dona, el 8 de març de 2013, es un clam que inspira a totes les persones qui l'escolta,  Promou els Drets de les Dones i la Igualtat de Gènere. "Una dona" es va escriure per l'ONU dones, l'Organització Internacional defensora de les dones i Nenes de tot el món,  amb l'objectiu de reconèixer el treball que desenvolupa a favor de la millora de les vides de les dones en tot el món.
"Una dona" ens recorda que si totes it os ens unim podem superar la violència i la discriminació  contra les dones. Com diu la cançó, "We Shall Shine!", ens espera un futur radiant.






Pots convertir-te en una defensora o defensor "d'One Woman" per donar suport al treball que realitza l'ONU Dones per posar fi a la violència contra dones i nenes, a favor del seu empoderament econòmic i participació política.  Es pot  fer una donació per compartir la cançó amb els teus companys de feina o amb les teves amigues i amics i contribuir a difondre el missatge sobre l'apoderament de les dones i la igualtat de gènere. Totes les donacions que s'aconsegueixin amb la cançó van directament a ONU Dones per ajudar-los a millorar la vida de les dones a tot el món.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols fer aportacions i comentaris, pots incorporar-los en aquest espai i en breu els veuras penjat. Gràcies per compartir les vostres opinions