Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recursos gratuïts per formar-te



Sin dinero.org

En temps de crisi les iniciatives socials comencen a organitzar-se amb l'objectiu de donar respostes a tots tipus de necessitats. Algunes d'elles són senzilles, altres una mica més complexes, però la finalitat acaba sent la mateixa, compartir allò que tenim.
 
En aquesta línea s'està movent un parell de webs que intenten apropar la formació i recursos de manera gratuïta.
 
 
 



Pirates es un grup que defensa l'accés a la cultura i al coneixement,i per aquest motiu han engegat un nou projecte amb el lema " que aquest any cap estudiant es quedi sense llibres." Ofereixen la possibilitat de descarregar-se material mitjançant el seu web.
 
 
Tenen recopilats enllaços a material de primària, secundària i batxillerat. Tot i que encara estan treballant per completar els continguts d'aquesta pàgina, i demana la col.laboració de totes i tots aquells que puguin conèixer d'altres espais i recursos per compartir.
 
 

Apuntes Marea Verde

És un grup de treball de professors de l'ensenyament públic que està elaborant materials curriculars gratuïts.

La idea és treballar de manera col·laborativa per crear una mena de llibres de text que ells prefereixen anomenar "apunts del professor.

Els documents que es poden descarregar d'aquesta pàgina estan en format imprimible i editable. La llicència de Creative Commons triada permet l'ús i modificació del material sempre que no sigui amb finalitats comercials, se'n citi l'autoria i es mantingui el mateix tipus de llicència en les modificacions de l'obra. El grup de treball està obert a nous professors col·laboradors.
 
En la mateixa línea de treball i de compartir recursos, tenim el blog "sin dinero.org"
 
Vint webs amb el millors cursos gratuïts. Sin dinero.org

Una relació de més de 20 enllaços a llocs web que ofereixen formació gratuïta en línia:  videos pedagògics, educació universitària en línia, criptografia, idiomes, igualtat,...

Avui són vint, però segurament en breu la relació haurà crescut gràcies a les aportacions de les seves i els seus seguidors.





1 comentari:

  1. Ahir a TV3 va sortir una iniciativa que anomenam "Res" per la part de Girona han fet una mena de targeta de credit que l'anomenen així de manera que la forma de pagament no es la convencional...

    les pagines a Internet que en parlen no s'obren....

    ResponElimina

Si vols fer aportacions i comentaris, pots incorporar-los en aquest espai i en breu els veuras penjat. Gràcies per compartir les vostres opinions