Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perdre't t'ajudarà a trobar-te a tu mateixa






De vegades oblidem coses importants, però sempre hi ha alguna persona que ens les acaba recordant. Avui llegint un post al blog Yo Oriento, he recordat allò que començava a oblidar: El Manifest Holstee, al qual m'adhereixo i us recomano que no el deixeu de llegir.

Aquest manifest  va sorgir de l'empresa  Holsteededicada al disseny sostenible, davant la situació creada per la recessió del 2009.  Més que una empresavolien crear un estil de vida. Les persones  que integraven aquesta empresa van seure i van escriure amb total llibertat un conjunt de propostes i reflexions, guiant-se només per l'impuls dels seus cors. El resultat d'aquest procés és el que coneguem com el manifest Holstee. Un missatge que, des d'aleshores s'ha compartit més de 500.000 vegades. Anys més tard és encoratjador i inspirador veure quanta gent s'ha fet resó d'aqulles paraules. Confirma que amb intencions positives, tot és possible.


 "Aquesta és la teva vida, fes el que t'agrada i fes-ho de seguida. Si alguna cosa no t'agrada, canvia-ho. Si no t'agrada la teva feina, deixa-la. Si sents que et falta temps, oblida la televisió. Si estàs buscant l'amor de la teva vida, atura't; estarà esperant per tu quan tu comencis a fer les coses que estimes. No analitzis en excés. Totes les emocions són maques. La vida és senzilla, quan mengis, aprecia cada mosegada. Obre la teva ment, els teus braços i el teu cor a noves coses i nova gent. Estem units en les nostres diferències. Pregunta-li a la propera persona que vegis, la seva passió i comparteix el teu somni. Viatja sovint. Perdre't t'ajudarà a trobar-te a tu mateix. Algunes oportunitats només es presenten una vegada , aprofita. La vida és la gent que coneixes i les coses que construeixes amb ells, així és que camina cap a fora i comença a crear. La vida és curta. Viu el teu somni i comparteix la teva passió ".








1. MOTIVACIÓ. Fes el que estimes i fes-ho amb freqüència
 
2. INICIATIVA. Si no t'agrada alguna cosa, canvia-la.

3. RISC. Si no t'agrada la teva feina, renúncia.

4. PRIORITZA. Si no tens prou temps, deixa de veure televisió.

5. COHERÈNCIA. Si estàs buscant l'amor de la teva vida, atura't. T' estarà esperant quan comencis a fer les coses que estimes.

6. ACTUA. Deixa d'analitzar massa, la vida és simple.

7. SENT. Totes les emocions són maques.

8. GAUDEIX. Quan mengis aprecia fins a l'última mossegada.

9. ACCEPTA. Obre la teva ment, braços, i cor a noves coses i gent, estem units en les nostres diferències.

10. COMUNICA. Pregunta-li a la propera persona que vegis quina és la seva passió, comparteix el teu somni inspirador amb ella.

11. EXPERIMENTA. Viatja sovint perquè perduda et trobaràs a tu mateixa.

12. PROVA. Algunes oportunitats només arriben una vegada, aprofita.

13. CONSTRUEIX. La vida és sobre la gent que coneixes i les coses que creguis amb elles, així que sal i comença a crear.

14. APROFITA​​. La vida és curta, viu el teu somni i comparteix la teva passió







2 comentaris:

  1. Ostres !!! ja ho havia llegit fa temps, no recordo on, , es el manifest de tota persona hauria de llegir i conèixer, la clau de la felicitat sense cap dubte.

    ResponElimina
  2. Quan estiguem molt cansats/ratllats; recordem-ho!! segur que ens ajudarà a mirar endavant amb il·lusió. I junts tot passa molt millor.
    Gràcies
    RAT

    ResponElimina

Si vols fer aportacions i comentaris, pots incorporar-los en aquest espai i en breu els veuras penjat. Gràcies per compartir les vostres opinions