Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

El secret de les galetes de la Núria Fusté

Il.lustració Ofra Amit

Ahir la meva germana Rosa em feia arribar aquest article d'ara.cat que reprodueixo textualment:

La professora Núria Fusté Massana va quedar-se sense feina la setmana passada. Treballava a l'escola Laia, al barri de Sant Andreu de Barcelona, però el centre va decidir tancar la seva única línia d'educació secundària obligatòria, fet que va obligar a acomiadar els vuit professors d'ESO i deixar 73 alumnes buscant plaça per al curs vinent.


Lluny de rendir-se, ha penjat un vídeo a YouTube on explica quines són les seves qualitats com a mestra, com veu el model educatiu i quins són els seus objectius a l'aula. El resultat és un nou format de vídeo-currículum on, a través del procés d'elaboració d'un pastís, la Núria Fusté explica de forma gràfica i clara la seva manera d'educar. En només cinc dies, el vídeo ha rebut més de 5.000 visites.
Avui, emocionada per l'emprendedoria, la iniciativa, la creativitat i el positivisme de treball de la Núria Fusté he decidit felicitar-la i publicar aquesta informació perquè altres persones trobin un altre camí a la situació d'angoixa que a vegades vivim quan ens trobem a l'atur. 


Tal i com li deia en un missatge aquest de matí a la Núria, el seu video m'aporta una motivació similar al que ens aporta el treball de difusió de Be Happy at Work, que us presentava el mes passat amb els 10 passos per ser feliços a la feina.


Aquí va el video amb el  resultat de més de quinze anys fent galetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols fer aportacions i comentaris, pots incorporar-los en aquest espai i en breu els veuras penjat. Gràcies per compartir les vostres opinions