Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cóm es pot no ser alguna cosa?????





Et presento a Zero l'heroi de la meva proposta d'avui i títol d'un curtmetratge escrit i dirigit per Christopher Kezelos i  realitzat amb la tècnica d'animació stop motion. Aquest curtmetratge et permetrà treballar la diversitat, la tolerància i la motivació com a dinàmiques a l'aula o grup de treball.






La història transcorre en un món habitat per uns éssers fets de fils de llana. Cada un d'ells i elles va marcat al pit amb un número, que representa el seu potencial com a individu en la societat. Com a conseqüència de la pertinença a un grup, els nombres de menor importància són oprimits i discriminats pels altres.







Veureu que els números 8 - 9 són els habitants més respectats i, com a tals, desenvolupen els treballs més rellevant per la seva societat, els 5-6-7 representen la classe mitja i els 1-2-3-4 formen el grup de ciutadans i ciutadanes menys respectats per la resta. Però, per sota d'aquest, encara existeix un altre grup, que és el zero, destinat a ser el marginat per la societat, sense pràcticament cap dret ni possibilitat d'aconseguir una feina, o realitzar alguna funció d'utilitat pel grup.


El meu protagonista d'avui arriba a l'escola i comprova que no hi ha lloc per ell, ningú el vol, de fet és aquí on aprèn que no té assignat un rol en la societat en la que viu, però tot i així no es dóna per vençut i continua lluitant, ja que creu estar convençut de que, des de la diferència, pot aportar alguna cosa i ser útil a la societat.

I des d'aquesta vessant motivadora, optimista i/o lluitadora us deixo amb el curtmetratge,







Si voleu més informació no dubteu en visitar el web oficial



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols fer aportacions i comentaris, pots incorporar-los en aquest espai i en breu els veuras penjat. Gràcies per compartir les vostres opinions