Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

La veu de Lidia Guevara una nova aposta


"A veces tenemos que dejar de ser políticamente correctos siempre que seamos buenas personas. Me quiero equivocar, me quiero equivocar y luego ya se verá" 


(Lidia Guevara)





Ens hem de fer de resó de persones valentes que emprenen nous camins, per recolzar les seves propostes innovadores. Per això avui, us deixo amb una dona jove catalana que vol compartir amb totes i tots nosaltres les seves cançons.

Com és deia al blog de la casa de Apolo: "Lidia, és una dona lluitadora, ha treballat per fer-se lloc dins del panorama musical, va crear diversos grups al llarg de la seva vida, va estudiar periodisme, va treballar com a corista i va enviar maquetes a diverses discogràfiques sense aconseguir cap resultat. Finalment va aconseguir recaptar diners amb el projecte Apadrina Un Artista i va poder finançar part del seu primer treball "Memòria de Elefants", que ha complert un any al Març."


Avui La Vanguardia ens informava del gran èxit del concert de Lidia Guevara a LaVanguardia.com. "La cantant i compositora Lidia Guevara va estar la convidada d'excepció per celebrar els dos anys i 100 programes de l'espai musical de LaVanguardia.com 'Acústik'. L'artista ha presentat el seu primer disc, Memòria d'elefant, que va sortir el març de 2011.

Lidia Guevara va interpretar les cançons
Nadie como tú, Lo mejor de mí, Ética y moral, Quiero más, Sin respiración (que ja va interpretar en un 'Acústik' fa dos anys), Clara i dos temes que no estan inclosos en el disc Echar de más y El bar de los poetas. En total vuit temes que prèviament van escollir 10 lectors de LaVanguardia.com en una 'trobada' (o hangout) a través de la seva pàgina pàgina a Google +.


Entre cançó i cançó, l'artista ha interactuat amb els seus seguidors i amb els lectors de LaVanguardia.com a través de Twitter amb el hashtag # AcustikLidiaGuevara. Acompanyada pel músic Miki Santamaría al baix, al teclat ia la guitarra, el concert ha durat al voltant d'una hora.

 Es tracta d'una iniciativa pionera en un mitjà generalista, en ser el primer mitjà de comunicació digital que ofereix a la web en directe i en exclusiva el concert d'una artista des del seu propi plató de televisió i d'acord amb un repertori musical escollit els lectors ."






Només em queda oferir-vos aquestes belles cançons, sanadores en alguns moments i reflexives en altres, i dir-vos que no us deixarà indiferents

I si vols conèixer més sobre el seu treball podeu visitar la seva pàgina web i descobrir-la!


Per acomiadar-me us deixo el video promocional de la seva cançó Clara, que ens ajudarà a treballar la motivació,  la superació i l'autoestima dins de les aules.






Des d'aquí vull desitjar-li  moltíssima sort en aquest nou camí.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols fer aportacions i comentaris, pots incorporar-los en aquest espai i en breu els veuras penjat. Gràcies per compartir les vostres opinions