Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Celebrant la Vida

Vivir no es sólo existir,
sino existir y crear, 
saber gozar y sufrir 
y no dormir sin soñar. 
Descansar, es empezar a morir.
Gregorio Marañón




Paco León va estrenar el passat mes de novembre el curtmetratge solidari 'La Vuelta a la tortilla', una producció de ficció que aportarà els beneficis en suport a la lluita contra el càncer de mama . 

El documental tracta de representar la idea de seguir celebrant la vida, tot i que et diagnostiquin càncer de mama, sent capaços de donar "la volta a la truita", que és com es titula el curtmetratge. La creació del projecte  s'ha inspirat en el cas de 8 dones de diferents parts d'Espanya que han passat per aquesta malaltia


La proposta  que avui us presento desenvolupa  una història d'il·lusió. Es tracta d'una història d'amor quotidiana, en la qual la protagonista té l'opció d'afrontar-la, com faria qualsevol altra dona sinò tingués diagnosticada la malaltia. Ha de deixar enrere les seves pors i seguir endavant. La gent que l'envolta li dóna suport i l'ajuda a prendre les decisions adequades. En definitiva, una història emotiva que no pretén fer-nos plorar, sinó tot el contrari, treure un somriure ple d'il·lusió i esperança ", afirma Paco León. 


El valor de l'amistat, d'aquesta amistat que et dóna l'empenta necessària per donar-li "la volta a la truita", també apareix reflectit en aquest vídeo els beneficis es destinaran a la II Beca d'Investigació SEOM-Blucker 0,0. 








I si el que voleu és apropar aquest mateix tema a infants, no deixeu de donar una ullada a la interessant proposta que ens presenta Pinzellades al món amb els seus llibres infantils sobre el cáncer.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols fer aportacions i comentaris, pots incorporar-los en aquest espai i en breu els veuras penjat. Gràcies per compartir les vostres opinions