Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Germinant les noves llavors de conciència

"Hem de plantar tres llavors en aquests moments: Confiança, Entusiasme i Coratge" 
Joan Antoni Melé


 

Un documental realitzat per Rai Caor

 

Cultivant conjuntament una nova mirada fem

Un gran canvi de mentalitat


ECONOMIA – ECOLOGIA – RELACIONS – NUTRICIÓ –  FAMILIA – SALUT- COMUNITAT- COMPROMIS SOCIAL




El documental Llavor de llum és un projecte que pretén inspirar a joves, adults, educadors, educadores i famílies per obrir debats i accions col·lectives, concretant la voluntat de construir entre tots i totes un entorn millor.


L’Associació Compàs i la productora Natural Report col·laboren en la realització del documental, que neix dels diàlegs de l’educador i animador sociocultural Rai Caor amb adolescents de 13 a 18 anys, sobre el país i el món on vivim i el món on ens agradaria viure. Diversos joves exposen els temes que més ens ocupen i preocupen: crisi, economia, educació, tecnologia, ecologia… contrastant amb altres convidats més mediàtics com Claudio Naranjo, Arcadi Oliveres, Joan Antoni Melé, Teresa Forcades, entre d’ altres persones que aporten valuosos punts de vista sobre alternatives viables per a la transformació i la construcció d’una societat més justa, joiosa i sostenible.






Llavor de llum – Semilla de luz

DEFINIR I EMPODERAR EL NOU PAISATGE SOCIAL, CULTURAL I ECONÒMIC.

Mitjançant la filosofia cooperativista han fet ús de l’anomenat Crowdfunding, o sistema de finançament col·lectiu, perquè entre tots aconseguir realitzar el documental, i -amb les accions que puguem emprendre a través de la seva difusió-, expandir, sembrar i germinar aquestes noves llavors de consciència.
El projecte es va iniciar fa dos anys durant unes converses amb joves de l’entorn familiar, seguint amb la participació d’alumnes i d’alguns professors de dos Instituts del Gironès: l’IES de Sils i el INS Montgrí, i l’Institut de Premià de Mar, del Maresme.


Tot i que a Biocultura es va estrenar, ara ja podem gaudir veient el curmetratge. Si voleu reservar el vostre DVD, podeu fer-ho amb totes les intervencions, video-clips i l’extra reportatge “La mirada dels joves”.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols fer aportacions i comentaris, pots incorporar-los en aquest espai i en breu els veuras penjat. Gràcies per compartir les vostres opinions